Vacature: Vakantiewerk productiemedewerker drukkerij

  • Salaris Tussen € 4,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Wil jij deze vakantie meewerken aan het bedrukken van verpakkingsmateriaal? Iedere dag is weer een feestje want jij zorgt er immers voor dat de eindproducten super strak en mooi worden bedrukt! Voor een opdrachtgever in Joure zijn we op zoek naar een vakantiekracht productiewerk drukkerij. 

In verband met de drukte is onze opdrachtgever op zoek naar iemand die de komende weken wil ondersteunen op de afdeling drukkerij!  Je gaat onder andere aan de slag met het bedrukken van jerrycans voor sausen en marinades. Het is belangrijk dat de lijn kan door draaien en jij zorgt er voor dat alle producten aangeleverd worden. Het werk is niet moeilijk, je wordt ingewerkt door een ervaren collega. Je kunt beginnen in week 30, week 31 en week 32 is het bedrijf dicht maar in week 33 kun je weer aan de slag! Heb jij zin om de komende weken een aantal weken aan de gang te gaan?

Functie-eisen

  • beschikbaar in week 30
  • beschikbaar vanaf week 33
  • enthousiast

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat inmiddels een jaar of 30. Het is een reclame bureau wat in opdracht werkt voor verschillende winkels en bedrijven. Ze zijn voornamelijk actief op de Nederlandse markt en de landen daar om heen. Het is een leuk bedrijf met een fijne ontspannen sfeer. Het is een mens gericht bedrijf en en wordt volop meegedacht met de klant maar ook met het personeel.

Wat wij bieden

Wie bieden een fulltime van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 4- tot € 11,- bruto per uur. Hierbij verdien je vanaf 21 jaar 10,91 bruto per uur. Je gaat dus in ieder geval in week 30 aan de slag en daarna zijn er mogelijkheden om een aantal weken terug te komen vanaf week 33. Ook wanneer je enkel wek 30 beschikbaar bent horen we het graag.

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag deze vakantie aan het werk als productiemedewerker drukkerij? Solliciteer dan voor 16 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'Vakantiewerk productiemedewerker drukkerij '? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via