Vacature: Parttime medewerker lunchroom

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 6 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Ben jij de vrijdagen beschikbaar en vind jij het leuk om allerlei werkzaamheden bij een lunchroom te doen? Lees dan snel even verder!

Voor een lunchroom in Leek zijn wij op zoek naar iemand die in de keuken kan helpen met voornamelijk broodjes beleggen, de kok assisteren, bestellingen opnemen en klaarmaken. Het is hiervoor belangrijk dat je enige ervaring in de horeca hebt of dat je snel dit soort werkzaamheden oppakt en dat je (in de buurt van) Leek woont. Ook kan het zijn dat er in de loop van de tijd, in overleg, wat uren en/of dagen bijkomen.

Functie-eisen

  • iedere vrijdag beschikbaar tussen 11.00 uur en (in ieder geval) 14.00 uur
  • woonachtig in (de omgeving van) Leek
  • representatief en affiniteit met de horeca

Over het bedrijf

Sinds begin 2020 is deze lunchroom begonnen in Leek. Iedere dinsdag tot en met vrijdag verzorgen ze de lekkerste belegde broodjes en snacks voor (veelal) bedrijven in de buurt. Ook kunnen bedrijven in overleg warme maaltijden bij ze bestellen. Kwaliteit en klanttevredenheid staat op nummer één bij deze lunchroom.

Wat wij bieden

De vacature voor de functie van parttime medewerker lunchroom betreft een functie voor langere tijd. De startdatum hiervoor is in overleg, maar zal bij voorkeur per z.s.m. zijn. Jouw salaris ligt conform cao horeca tussen de € 10,00,- en € 12,00,- per uur en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Wil jij aan het werk als parttime medewerker lunchroom en ben jij woonachtig in (de omgeving van) Leek? Reageer dan snel op deze vacature, maar uiterlijk voor 28 september. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers van het uitzendbureau in Leek. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 51 99 44.

 

Deel deze vacature via