Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 6,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Draai jij je handen niet om om een koppel koeien te melken? En heb jij enige ervaring met het melken van koeien? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wij zijn doorgaans op zoek naar melkers voor verschillende bedrijven in de omgeving van Bedum. Wij hebben verschillende melkveehouders die op zoek zijn naar melkers die melkbeurten op zich willen nemen, zowel 's ochtends als 's savonds. Ben jij meerdere keren per week beschikbaar? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een passend bedrijf. 

Als je gaat melken start je met het ophalen van de koeien en maakt de melkput klaar. Vervolgens start je met het onderhangen van de eerste koeien in de melkstal en begin je met melken. Naast deze werkzaamheden zorg jij we ook voor dat de boxen schoongemaakt worden en maak je na het melken de melkput weer schoon. Deze functie van melker is goed te combineren met het melken op andere melkveebedrijven en andere activiteiten, zoals een school, studie of een andere baan. 

Functie-eisen

  • zelfstandige werkhouding
  • affiniteit met de melkveehouderij

Over het bedrijf

Wij hebben verschillende melkveehouders in de omgeving van Bedum die op zoek zijn naar melkers! Je bent welkom om te solliciteren, of je nu beschikt over veel of weinig ervaring, samen vinden we vast een mooie plek voor jou!

Wat wij bieden

Wij hebben verschillende functies in de melkveehouderij beschikbaar. Jouw salaris in deze functies is conform cao en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Als richtlijn kun je een bedrag aanhouden tussen de € 6,00 en € 12,00 bruto per uur. 

Sta jij met plezier tussen de koeien? Ga dan aan het werk als melker! We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Dus solliciteer direct op deze vacature! Je kunt solliciteren tot 20 oktober. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature "melker"? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.


Deel deze vacature via