Vacature: Overslagmachinist

  • Salaris €2729,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als kraanmachinist voor de overslag ben je bezig met het overslaan van (bulk)goederen in of uit binnenvaartschepen, coasters of vrachtauto's. Elzinga werkt momenteel met 14 Sennebogenkranen waaronder ook een tweetal elektrische kranen. Deze overslagkranen worden flexibel en vast ingezet bij opdrachtgevers door heel Nederland.

Als kraanmachinist ben je flexibel en zelfstandig werkzaam bij de opdrachtgever. Dit houdt in dat je zelf kennis en inzicht hebt hoe je de laad-en loswerkzaamheden moet uitvoeren en heb je de contacten met de opdrachtgever ter plaatse. Daarnaast verricht je zelf ook regelmatig aanvullende werkzaamheden m.b.v. een bobcat of shovel.

Functie-eisen

  • Je hebt ruime ervaring als op-en overslagmachinist, je hebt bij voorkeur de MBO Machinisten-opleiding gevolgd of gelijkwaardig;
  • Je bent in het bezit van een VCA diploma;
  • Je hebt ervaring in het besturen van een bobcat, shovel en/of heftruck
  • De werktijden zijn variabel en in verschillende shifts, waardoor een grote mate van flexibiliteit wordt verwacht;
  • Rijbewijs B is noodzakelijk vanwege het reizen naar de werklocaties door heel Nederland en Duitsland;
  • Woonachtig in Noord-Nederland of in Midden/Zuid-Nederland

Over het bedrijf

Elzinga Cargo Facilities is gespecialiseerd in bulkhandling. In totaal slaan wij zo'n 9.000.000 ton per jaar over. Dat doen we voor opdrachtgevers door heel Nederland en Duitsland. Onze flexibele planners zorgen samen met onze machinisten en chauffeurs dagelijks voor een optimale planning en het beste resultaat voor onze klanten. Waarom bij ons? Omdat wij op hoog niveau meedenken met de klant, oplossingen presenteren, altijd kijken naar de efficiëntie van het product én hoog inzetten op kwaliteit en veiligheid.

Wat wij bieden

We bieden een voltijdbaan (40 uur) met een salaris passend bij jouw ervaring en opleiding én conform de cao Groen, Grond en Infrastructuur (GGI). Als secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je 8,33% vakantietoeslag, heb je beschikking over 26 vakantiedagen en 13 ADV dagen, zakelijke mobiele telefoon en bedrijfsauto.

Grijp jij deze kans met beide handen aan om als Overslagmachinist aan de slag te gaan? Dan zien wij graag je cv met motivatie tegemoet! Solliciteren kan tot en met 7 november. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via