Vacature: Assistent bedrijfsleider Pearle

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Ben jij toe aan de volgende stap en zou jij je graag omhoog willen werken? Dan is dit de perfecte vacature voor jou! Voor de Pearl in Leeuwarden zoeken we een assistent bedrijfsleider die voor onbepaalde tijd aan des slag wil. Ben super enthousiast geworden? We vertellen jou graag meer over deze super vette functie binnen een dynamisch team.

Jouw taken als assistent bedrijfsleider zullen grotendeels bestaan uit het verwelkomen en helpen van klanten. Jij houdt de winkel netjes, maakt bestellingen klaar, geeft advies aan klanten, ondersteunt met oogmetingen en bent daarnaast ook nog verantwoordelijk voor de kassawerkzaamheden. Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan als opticien zodat je het team ook echt kunt ondersteunen in hun werkzaamheden. Mocht dit niet het geval zijn, zijn er volop mogelijkheden om een opleiding te volgende tot opticien. Met een service gerichte instelling en goede sociale vaardigheden kom je een heel eind. Al werkende leer je dan steeds meer! Echter gaat de voorkeur uit naar een opticien die de overstap wil maken naar de Pearle. 

Functie-eisen

  • representatief
  • beschikbaar in het weekend + koopavonden
  • Mbo 4 werk- en denkniveau
  • MBO opticien afgerond (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever de Pearle is een franchiser en heeft meerdere vestigingen in Friesland. In totaal zijn er ongeveer 15 medewerkers werkzaam, op de vestiging waar jij komt te werken zijn er circa 5 medewerkers werkzaam. Het bedrijf waar je gaat werken, is een fijne werkplek met een informele, gezellige sfeer. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen.

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor ongeveer 32 uur per week. Als het dienstverband bevalt van beide kanten, dan kan je er voor onbepaalde tijd aan de slag. Jouw werkdagen en werktijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op donderdagavond en op zaterdagen te werken. Het loon is conform een bedrijfseigen regeling en komt op € 11,- à € 15,- bruto per uur afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als Assistent bedrijfsleider bij de Pearle in Leeuwarden? Solliciteer dan voor 12 november. Heb je nog vragen over de vacature 'Assistent bedrijfsleider Pearle'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via