Vacature: Parttime bezorger

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij op zoek naar een parttime functie als bezorger? En ben jij in het bezit van je B-rijbewijs? Dan komen we graag in contact met jou!

Ter versterking van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een bezorger. Als bezorger ben jij het visitekaartje voor het bedrijf, want jij komt hun langverwachte spullen brengen! Jij bezorgt onderdelen van keukens en badkamers, het is dus belangrijk dat je voorzichtig bent en fysiek zwaar werk kunt verrichten. Wij zijn op zoek naar een bezorger voor drie dagen per week!

Functie-eisen

  • b-rijbewijs
  • fysiek goed in orde

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Uithuizen en is gespecialiseerd in het leveren van keukens en badkamers, precies volgens de wensen van de klant. Het bedrijf begeleid klanten gedurende het gehele proces en levert de bestelde keukens en badkamers bij de klanten.

Wat wij bieden

Wanneer je start als parttime bezorger bij onze opdrachtgever ontvang je een salaris tussen de € 10,- en € 13,- bruto per uur, conform cao. Het betreft een parttime functie voor drie dagen per week. Bij goed bevallen betreft dit een functie voor langere periode. 

Ben jij de parttime bezorger waar wij naar op zoek zijn? Dan komen we graag voor 1 januari in contact met jou! Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'parttime bezorger'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via