Vacature: MIG/MAG-lasser

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Omdat jij al jaren ervaring hebt ben jij de MIG/MAG-lasser die alles kan. Het is voor jou geen probleem om het beste uit jezelf en uit andere naar boven te halen. In de omgeving van Lemmer zoeken wij een technische topper die op korte termijn al kan gaan vlammen bij onze opdrachtgever. Ben jij je de ervaren MIG/MAG-lasser die wij zoeken? Reageer dan snel!

Jij zult als MIG/Mag-lasser niet alleen aan het lassen zijn, maar zult ook bij springen als constructiemedewerker en helpt mee met het samenstellen van materialen. Hierbij gaat het voornamelijk om staal en af en toe ook om roestvrij staal. De producten van dit bedrijf bestaan vooral uit vijzels, beluchters en fijnroosters. Het is voor deze functie belangrijk dat je goed van een tekening kunt lezen en dat het balletje bij jou snel aan het rollen is. Het is namelijk ook de bedoeling dat je ingezet wordt op lastige projecten waarbij je bijvoorbeeld naden moet lassen vanuit de zij. Omdat je jezelf al bewezen hebt in het verleden ben je snel ingewerkt en zit je hier gelijk goed op je plek. Want jij bent op zoek naar een baan voor onbepaalde tijd en dat is wat de opdrachtgever jou graag wil bieden.

Functie-eisen

  • naden lassen
  • tekening lezen
  • MIG/MAG lassen niveau 3

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een grote speler in de markt. Met bijna 150 jaar internationale ervaring hebben ze verstand van zaken en kom je bij een indrukwekkende en enthousiaste werkgever terecht. Een ding is zeker: jij wordt deel van een familiebedrijf waar ze om jou en je talent geven. Er werken ruim 150 medewerkers binnen dit bedrijf, maar dat zou je zeker niet zeggen. De cultuur van het bedrijf is namelijk nog hetzelfde als toen ze een kleine speler op de markt waren. Dat maakt dit bedrijf een unieke werkgever.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 13,- en € 15,-.

Wil jij aan het werk als MIG/MAG-lasser? Solliciteer dan voor 27 januari! Heb je nog vragen over de vacature MIG/MAG-lasser? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via