Vacature: Weekend montagemedewerker verlichting

 • Salaris Tussen € 15,- en € 22,-
 • Aantal uren per week 24 uur
 • Standplaats Joure
 • Opleidingsniveau VmboMavoMboHavo

Over de functie

Zoek jij een super toffe baan voor in het weekend? Dan zit je hier goed! Als montagemedewerker verlichting ga je aan de gang met het vervangen, installeren en inregelen van verlichting in een groot productiebedrijf in Joure. Goud geld verdienen en een uitdagende technische baan waar je volop kunt leren van je ervaren collega. Woon jij daarnaast ook nog in de omgeving van Joure? Dan komen we graag in contact!

Als montagemedewerker verlichting zorg jij samen met je collega dat de verlichting er weer pico bello bij komt te halen. In totaal vervangen jullie circa 250 armaturen (verlichting). Werkzaamheden waar je nog meer aan kunt denken zijn onder andere. het installeren van lichtlijnen, het inregelen van sensoren en daarnaast begeleid je het project op locatie. Begint het nu te duizelen? Geen probleem onze opdrachtgever leert je het vak. De wil om te leren is velen maar belangrijker als je opgedane ervaring. Je werkt altijd met 1 andere collega het is daarom wel van belang dat je minimaal ene half jaar beschikbaar bent. Je kunt je voorstellen dat dit project in Joure een flinke klus is! Deze klus duurt dus ongeveer een half jaar maar ook na deze klus zijn er volop mogelijkheden voor klussen in het hele land. Omdat je in het weekend werkt krijg je een toeslag van 150%, als volwassene kom je op een loon van circa € 22,- inclusief ploegtoeslag. 

Functie-eisen

 • VCA-certificaat
 • hoogwerkerscertificaat
 • NEN3140
 • rijbewijs B (bij voorkeur)
 • geen hoogtevrees
 • beschikbaar op zaterdag en zondag
 • 18 jaar of ouder

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist in energiebesparende verlichting en alles daar om heen. Niks is te gek en de klant is ten alle tijden koning. Ze denken volop mee en kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Het bedrijf heeft klussen in het hele land en er is volop werk. De klus in Joure duurt circa een half jaar maar bij goed bevallen kun je daarna ook elders aan de slag op verschillende klussen.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende functie met doorstroommogelijkheden bij een familiebedrijf. Er heerst een goede werksfeer met korte lijnen. Je krijgt de kans om je volledig te ontwikkelen en kunt hiervoor de benodigde cursussen volgen op kosten van de werkgever. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 15,- en € 22,50 bruto per uur conform de cao.

Ben je een enthousiasten man of vrouw met technisch inzicht en heb je geen hoogtevrees? Reageer dan voor 8 februari op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de vacature weekend montagemedewerker verlichting? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via