Vacature: Allround hovenier

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Burgum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Het renoveren of aanleggen van een complete tuin doe jij met plezier. Alle voorkomende werkzaamheden in het groen beheers jij tot in de puntjes. Ben jij een ervaren hovenier en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga dan aan de slag bij onze opdrachtgever in Burgum!

Wegens aanhoudende drukte heeft onze opdrachtgever Tuinadviesbureau & Hoveniersbedrijf Michel van Kammen ruimte in het team voor een ervaren hovenier.

Als hovenier ga jij voornamelijk aan de slag bij particulieren. Je hebt een zelfstandige en afwisselende functie. Je bent verantwoordelijk voor de aanleg en renovatie van tuinen. De werkzaamheden die je veelal uit zal voeren zijn onder andere: grond werkzaamheden, het leggen van (sier)bestrating, het plaatsen van bomen, hagen, (sier)planten en struikgewas. Daarnaast kan het voorkomen dat je een vlonder of vijver aan gaat leggen. Het plaatsen van een tuinhuis of schutting behoort ook tot jouw werkzaamheden. Kortom als hovenier heb jij een diverse baan. 

Functie-eisen

  • 3-5 jaar werkervaring als hovenier 
  • MBO vakbekwaam hovenier niveau 3/4 
  • rijbewijs b + eigen vervoer
  • fulltime beschikbaar per maart 

Over het bedrijf

Bij Tuin adviesbureau & hoveniersbedrijf Michel van Kammen werken medewerkers met passie in het groen. Er heerst een nuchtere en prettige werksfeer. Met jouw 10 collega's vormen jullie een gedreven team van medewerkers. Er zijn korte lijntjes waardoor je makkelijk kunt schakelen met al je collega's. Bij dit hoveniersbedrijf is veel mogelijk en zal jij je ongetwijfeld snel thuis voelen! 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. De werktijden zijn van 7:00 tot 16:00 uur. In de zomerperiode is het drukker en zijn je werkdagen tot 17:00 uur.  Jouw bruto uurloon zal conform het cao Hoveniersbedrijf tussen de €14,83 en €16,58. Het exacte loon is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Je ontvangt een kleding pakket van onze opdrachtgever. Ook een contract rechtstreeks bij de opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden.

Ben jij de hovenier die we zoeken? Reageer dan op de vacature! Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 0512 220440. Graag ontvangen we uiterlijk 10 februari jouw sollicitatie. 

Deel deze vacature via