Vacature: Opperman stratenmaker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Wil jij graag de bouw in? En wil je zo graag werkend een vak leren? Lees dan snel verder! Wil je graag de stratenmaker ondersteunen? Lees dan snel verder. De ervaren stratenmakers leren jou graag alle fijne kneepjes van het vak. Voor een aannemersbedrijf uit de omgeving van Joure zijn we op zoek naar een opperman stratenmaker. Maar ook als je ervaring hebt als stratenmaker nodigen we je van harte uit om te reageren!

Voor onze opdrachtgever zijn wij ter uitbreiding van het team in Friesland op zoek naar enthousiaste oppermannen. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het helpen bestraten van straten en trottoirs. Daarnaast werk je ook volop mee aan tuinen, bedrijfsterreinen, speelparken en plantsoenen. Als opperman ben jij onmisbaar in de bouw en ben je de ondersteunende kracht die ervoor zorgt dat de materialen klaarliggen. Daarnaast is het van belang dat jij de stratenmaker kunt ondersteunen met het straten, opruimen en het netjes houden van de omgeving. In deze functie is geen project het zelfde. De ervaren stratenmaker en jij vormen een vast team en gaan voornamelijk vanuit huis op pad!

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • in bezit van rijbewijs B
  • In bezit van VCA of bereid om dit te halen
  • in bezit van eigen vervoer (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een nuchter bedrijf met veel opdrachten in de omgeving van Lemmer/Joure. Vanwege toenemende drukte zijn ze op zoek naar een topper om toe te voegen aan team Friesland. Er wordt kort en bondig gecommuniceerd en je weet gelijk waar je aan toe bent. Er werken ongeveer 30 medewerkers binnen het team. Je kunt je volop door ontwikkelen en er wordt hard gewerkt maar waar ook zeker ruimte is voor een grap en een grol. De klant ontzorgen staat voorop je kunt daarom volop mee denken aan verbeteringen en oplossingen. Kortom een super leuke opdrachtgever waar je voor onbepaalde tijd aan de slag kunt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan waar je van circa 07:00 uur -16:00 uur aan de slag kunt. Het uurloon varieert van € 11,- tot € 15,- bruto per uur conform de bouw cao. De hoogte van het uurloon is mede afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Spreekt de vacature van opperman stratenmaker jou aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 4 juli. Heb je vragen over de vacature 'Opperman Stratenmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via