Vacature: Hovenier onderhoud

  • Standplaats Burgum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan als hovenier waarin jij voornamelijk onderhoudswerkzaamheden verricht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving Burgum zoeken wij een hovenier onderhoud.

Als hovenier in het onderhoud heb jij een afwisselende baan. Je zorgt er iedere dag voor dat tuinen en perken er weer keurig bij liggen. Jouw werkzaamheden zijn onder andere maaien, schoffelen, snoeien en het opruimen van tuinafval. Bij voorkeur heb je werkervaring als hovenier.

Functie-eisen

  • werkervaring als hovenier in het onderhoud
  • rijbewijs BE (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een allround hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf met een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van aanleg en onderhoud van tuinen, terreinen en groenvoorzieningen.

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime functie. Je werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag, in het weekend ben je lekker vrij.  Jouw salaris is conform de cao Hoveniersbedrijf tussen de €11,77 en €13,00 bruto per uur.

Ben jij de groene vakman die we zoeken? Reageer dan op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature ‘’hovenier onderhoud’’? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 0512 220440. Graag ontvangen we uiterlijk 12 augustus jouw sollicitatie.

Deel deze vacature via