Vacature: Ervaren trekker chauffeur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Gytsjerk

Over de functie

Ben jij een ervaren allround trekker chauffeur? Zet jij je expertise graag in op moderne machines om bermen te maaien, reageer dan snel! 

Je werkzaamheden bestaan uit maaiwerkzaamheden op een trekker met een maai arm en container erachter voor de opvang van het gras. Je bent met meerdere dingen tegelijk bezig daarom is het belangrijk dat jij goed overzicht kan behouden. In het seizoen zorg je er samen met je collega’s voor dat de bermen in Noord-Nederland op een veilige en efficiënte manier gemaaid worden. Je gaat maaien langs de weg op plaatsen waar het gras het zicht gevaarlijk kan belemmeren als het te hoog wordt. Het gaat bijvoorbeeld om hoog gras en riet langs de weg of kruisingen. We zoeken een ervaren trekker rijder die voldoende ervaring heeft om de werkzaamheden zelfstandig op te pakken en ervaring heeft op de besturing van verschillende machines. Je komt op de mooiste plekken in de natuur en werkt met moderne apparatuur. 

Functie-eisen

  • Je hebt aantoonbare ervaring op het besturen van verschillende (maai)machines;
  • Je hebt, bij voorkeur, ervaring met groenonderhoud;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B(E) en T;
  • Je bent in bezit van VCA-basis en ‘veilig werken langs de weg’ of bereid dit op korte termijn te halen;

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij Jelle Bijlsma in Gytsjerk. Een onderneming die in de noordelijke provincies actief is. Ze zijn actief in sectoren zoals: infra, groenonderhoud, betonbouw, grondverzet, baggerwerk, waterbouw, recycling en transport. Het bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een kleine onderneming naar een grote speler in het Noorden met circa 150 medewerkers. Het bedrijf kenmerkt zich als een nuchtere onderneming met een vlakke organisatiestructuur waarin de lijntjes kort zijn. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen en een mooie carrière te starten of verder vorm te geven. Het bedrijf staat voor Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Flexibiliteit en werkt veel samen met bedrijven uit de regio.

Er heerste een gezellige en toegankelijke no-nonsense sfeer. Je bent samen met een team verantwoordelijk om de projecten tot een goed resultaat te brengen. Door de vele verschillende projecten is het een bedrijf waarin veel verschillende werkzaamheden zijn waardoor geen dag hetzelfde is. Hierdoor is er veel afwisseling en kom je op een heleboel plaatsen in de Noordelijke provincies.

Wat wij bieden

Bevalt het van beide kanten goed dan is er de mogelijkheid op werk voor langere duur. Je salaris is conform de GGI cao (Groen, Groen en infrastructuur) en ligt tussen € 12,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Boven op het salaris bouw je ook nog vakantiegeld en -uren op. Wij bieden de mogelijkheid tot scholing (VCA en andere relevante certificaten). 

Ben jij de ervaren trekker chauffeur die wij zoeken? Reageer dan voor 20 augustus. Voor meer informatie kun je contract opnemen met ons uitzendbureau in Veenwouden 0511-726000

Deel deze vacature via