Vacature: Vakantiewerk - onkruid wieden

  • Salaris Tussen € 3,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Let op scholieren! Wij zoeken jullie! Lijkt het je leuk en lekker om buiten te werken én wil je graag een zakcentje verdienen? Dan is vakantiewerk (onkruid wieden) via Abiant misschien wel iets voor jou.

Van onkruid wordt eigenlijk niemand blij en onze akkerbouwers al helemaal niet. Maar om al die gewassen zoals aardappelen, uien, bieten, wortels op de vele hectares land onkruid vrij te houden, hebben ze jouw hulp wel echt nodig. In een groep van hardwerkende, maar gezellige, jongens en meiden ben je een aantal dagen per week of zelfs dagelijks aan het onkruid wieden met behulp van een hark of gewoon met de hand. Tijdens de werkdag is er uiteraard tijd voor een gezellig praatje, soms met een lekker ijsje erbij. Bij (extreem) warm weer wordt de werkdag regelmatig ingekort zodat je 's middags bijvoorbeeld even lekker kunt chillen of naar het zwembad kunt gaan. Met je eigen verdiende geld kun je dan ook nog wat lekkers kopen.

Hebben we jou al overgehaald om je aan te melden als vakantiekracht bij Abiant?

Functie-eisen

  • een goed humeur
  • enthousiasme
  • eigen vervoer (fiets, scooter, evt. een auto)

Over het bedrijf

De opdrachtgevers voor wie wij op zoek naar vakantiewerkers hebben hun boerderij en land in het Hogeland (Leens, Ulrum en omgeving). Het zijn voornamelijk familiebedrijven die ieder jaar graag weer enthousiaste vakantiekrachten verwerlkomen om samen de gewassen onkruid vrij te maken en houden.

Wat wij bieden

Via Abiant bieden we jou de mogelijkheid om je eigen geld te verdienen waarbij je zelf kunt bepalen waar je dat geld aan uit wilt geven. Jouw bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en de cao (afspraken) die bij onze opdrachtgevers gelden. Daarnaast werk je met veel leeftijdsgenoten die ook graag een zakcentje willen verdienen.

Ben jij die enthousiaste en hardwerkende vakantiekracht die zich als één van de eersten bij ons inschrijft? Solliciteer dan uiterlijk 25 augustus aanstaande. Voor meer informatie of vragen over deze vacature "vakantiewerk - onkruid wieden" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via