Vacature: Field Engineer

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als Field Engineer bij onze opdrachtgever in Drachten krijg je veel vrijheid in je werk en ruimte om te leren. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Lees dan deze vacature verder!

Je gaat werken met twee collega's en samen vormen jullie een vaste ploeg in de aanleg van glasvezel in Noord-Nederland. Als Field Engineer zorg jij er voor dat de kabel samen met de buis op de juiste diepte in de grond wordt aangelegd. Voor dat je dit kunt doen tref je eerst een aantal voorbereidingen. Zoals gleuven graven, het plaatsen van handholes, buizen koppelen en het leggen van break-out bekabeling. Kortom, een veelzijdige functie! Je werkt op verschillende locaties in Noord-Nederland bij bedrijven en particulieren. het is daarom belangrijk dat je (indien nodig) goed kunt communiceren met het bedrijf, bewoners en omwonenden.

Functie-eisen

Omdat het bedrijf je graag het vak wil leren verwachten ze een goede werkmentaliteit. Verder is het mooi meegenomen als je al enige ervaring in de GWW sector hebt. Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA certificaat of je bent bereid een dagcursus via Abiant te volgen.

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in de telecominfrastructuur. Met jaren lange ervaring helpt het bedrijf diverse netwerkeigenaren om het maximale resultaat uit hun infrastructuur te halen.

Wat wij bieden

Je kunt fulltime aan het werk en wanneer jij de fijne kneepjes van het vak goed leert behoort een vast contract tot de mogelijkheden. Het bruto uurloon ligt tussen de € 14,25 en € 17,50 dit is afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. Wij zullen je voorzien van werkkleding en PBM's. 

Enthousiast geworden? Je kunt tot en met 8 oktober solliciteren! Heb je nog vragen over de vacature Field engineer? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40. 

Deel deze vacature via