Vacature: Intern Transport Materialen afd. Gevels

 • Salaris Tussen € 2132,- en € 2604,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Harlingen
 • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij iemand die houdt van vroeg opstaan of juist laat op bed gaan? Vind jij het heerlijk om de afrondende werkzaamheden te doen en de verzorging van het interne transport te doen? Ga dan aan de slag op de afdeling Gevelklaar in het interne transport bij onze opdrachtgever in Harlingen.

Waar ga je aan de slag?
Het is een onderwerp die vandaag de dag zeer centraal staat: hoe gaan we zo efficiënt, snel en duurzaam mogelijk woningen bouwen? Natuurlijk wordt er in Den Haag heerlijk over vergadert, plannen opgesteld en uren doorgebracht in achterkamertjes om tot geniale ideeën te komen, maar hier in het hoge Noorden stropen we natuurlijk liever de mouwen op en gaan we aan de slag!
In het prachtige Harlingen kun je naar toerisme, visserij en strand ook een prachtige fabriek vinden die al 75 jaar, dagelijks, met opgestroopte mouwen, aan de slag is om ervoor te zorgen dat er woningen worden gebouwd. In de afgelopen 75 jaar is er veel gebeurt, geïnnoveerd en inmiddels kunnen ze met trots zeggen dat ze een totaal product kunnen leveren om de woningbouw zo efficiënt, duurzaam en (niet onbelangrijk) mooi kunnen ondersteunen. In de fabriek worden betonnen betonnen casco-elementen gemaakt. Met deze elementen kunnen op de bedoelde plaats woningen worden opgebouwd. Om de klant nog beter te bedienen is er een nieuw concept aan toegevoegd, genaamd Gevelklaar.
Project Gevelklaar is in het leven geroepen om een totaalpakket te kunnen aanbieden en ervoor te kunnen zorgen dat woningen nog sneller volledig kunnen worden gemaakt. De betonnen casco-elementen worden namelijk bekleed met kant- en klare gevelwandel, voorzien van isolatie en steen strips. In de fabriek wordt door robots 'gemetseld'. De robots kunnen 2000 strips per uur verwerken, zelfs met speciale details, zodat de wanden niet van echt te onderscheiden zijn. Deze wanden kunnen vervolgens tegen de casco's worden geplaatst waardoor er binnen een mum van tijd een volledige, beklede, geïsoleerde en afgewerkte muur staat.

Hoe ga jij je steentje bijdragen?
Jij komt te werken in de fabriek op de afdeling Gevelklaar. Deze nieuwe afdeling binnen het bedrijf is in het leven geroepen om een totaalpakket aan de klant te kunnen leveren. Al jaren zorgt het bedrijf voor betonnen casco's voor de woningbouw. Na uitvoerig luisteren naar de klanten is Gevelklaar ontwikkeld, wat inhoudt dat in de fabriek de gevels (zoals de naam eigenlijk ook al zegt) volledig klaar worden gemaakt.
Er wordt gestart met een betonnen casco, de metselrobot zorgt voor de bekleding en het eindproduct is een complete muur, gemetseld en al. En dat niet door pure mankracht, maar door efficiënt en innovatief werken in een fabriek.

Als Medewerker Intern Transport afd. Gevels ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van materialen en elementen. Daarnaast bedien je verschillende transportsystemen. Hierbij moet je denken aan bovenloopkranen, carrouselsystemen en transportsystemen. Ook koppel je de juiste orders aan de juiste tafels en je ziet er op toe dat de kwaliteit geborgd is. 

Samen met je collega's zorg je ervoor dat de gevels in perfecte staat worden afgeleverd! Het bedrijf waar je voor werkt is er eentje die staat voor kwaliteit. Ze zijn continue bezig met innovatie, verduurzaming en ontwikkeling. Het bedrijf staat in de top 3 van de prefab wandleveranciers voor de woningbouw en van dat bedrijf kun jij onderdeel worden.

Je werkt in twee verschillende ploegen:
Ploeg 1: 05.00 - 14.00 uur
Ploeg 2: 14.00 - 23.00 uur

Functie-eisen

Jij hebt: 

 • MBO werk- en denkniveau
 • Technisch inzicht

Jij bent:

 • In het bezit van eigen vervoer
 • Bereid om in de twee genoemde ploegen te werken


Bij voorkeur heb je ervaring met het bedienen van een bovenloopkraan.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een sterk groeiende onderneming in het Noorden van Nederland. Binnen het bedrijf zijn er drie verschillende divisies, te weten Grondstoffen en Logistiek, Bouwsystemen en als derde Tuin- en bestratingsmaterialen. Het bedrijf is een echt familiebedrijf wat in de loop der jaren sterk is gegroeid en ontwikkeld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van grondstoffen en logistiek, prefab betoncasco's voor woningbouw en tuin- en bestratingsmaterialen. Het bedrijf staat voor kwaliteit, samenwerken en synergy. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van medewerkers. Ook houd het bedrijf alle trends bij zodat zowel op huis als op tuin gebied de mooiste en  beste producten kunnen worden geleverd. Zo is zowel personeel als afnemer helemaal tevreden bij dit bedrijf!

Wat wij bieden

Ga jij aan de slag als Medewerker Intern Transport in Harlingen? Dan kun je het volgende van ons verwachten:

 • Je wordt verloond volgens cao Betonproductenindustrie
 • Je hebt recht op een ploegentoeslag conform cao: 7,6% voor de ochtend en 15,1 voor de middagdienst
 • Je kunt fulltime aan de slag
 • Je krijgt 25 vakantiedagen en 12 atv-dagen (in totaal dus 37 vrije dagen per jaar) 


Ben jij de Medewerker Intern Transport afd. Gevels die aan de slag gaat in Harlingen? Reageer snel op deze vacature of neem contact op met ons via 0511 726 000 of infoveenwouden@abiant.nl. Natuurlijk zijn we op deze manier ook bereikbaar voor vragen en/of meer informatie! Tot snel!

Deel deze vacature via