Vacature: Medewerker vloertechniek

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Zoek jij een baan waarbij je voor lange tijd aan de slag kunt? Beschik jij over technisch inzicht, ben je nauwkeurig en een flinke aanpakker? Ben je woonachtig in Stadskanaal of directe omgeving? Dan ben jij de medewerker vloertechniek die we zoeken.

Het ruime klantenbestand van dit bedrijf zorgt ervoor dat iedere werkdag er anders uit ziet. Waar je de ene dag een industriële vloer legt op een productielocatie, kun je de volgende dag een project afleveren bij een particuliere klant thuis. Samen een team van collega’s verzorg jij op locatie bij de klant het storten van verschillende basis- en afwerklagen. Dit proces verzorgen jullie van begin tot eind. Je verricht dus ook het voorbereidende en afrondende werk zoals schaven, schuren, hakken, mengen en aflakken.

Als een goed op elkaar ingewerkt team werken jullie samen en leveren jullie echt vakwerk. Dit betekent niet alleen dat jullie de beste afwerking leveren, maar ook dat jullie klanten op vriendelijke en vakkundige wijze te woord staan.  

Functie-eisen

  • enige ervaring in de vloertechniek mis een pré
  • VCA-certificaat of bereid deze te halen
  • B-rijbewijs of bezig met rijlessen
  • zelfstandig en veilig werken
  • doorzettingsvermogen

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je komt te werken is een specialist op het gebied van beton- en gevelonderhoud. Het bedrijf werkt alleen met bekende leveranciers met kwalitatief hoogstaande producten. Het is een leuk bedrijf en er hangt een fijne sfeer.

Wat wij bieden

We bieden jou een functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Je werkt hiervoor fulltime van maandag tot en met vrijdag. Daar tegenover staat dat je samenwerkt in een leuk team van collega’s. De opdrachtgever verzorgt het kledingpakket. Het loon ligt tussen de € 14,- en € 17,- bruto per uur. De hoogte hiervan wordt vastgesteld op basis van jouw ervaring en leeftijd.

Ben je geïnteresseerd in de vacature "medewerker vloertechniek"? Solliciteer dan voor 16 december. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van ons uitzendbureau in Stadskanaal op 0599 65 81 08.

Deel deze vacature via