Vacature: Asbestsaneerder

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats 2e Exloërmond
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij ervaring als asbestsaneerder en heeft de wereld van asbestsanering voor jou geen geheimen meer? Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar een ervaren asbestsaneerder. 

Als asbestsaneerder saneer je asbest op diverse projecten, waarbij je in teamverband en op verschillende locaties, zowel binnen als buiten, werkt. .Bij de sloop of het verbouwen van een gebouw moet eerst geïnventariseerd worden waar de asbest zich precies bevindt, vervolgens kun jij als asbestsaneerder de asbest veilig verwijderen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom het verwijderen van asbest. Denk hierbij aan het afzetten van het te saneren gebied, het opzetten van een containment en het uitvoeren van sloopwerkzaamheden. Daarnaast ben je bezig met het veilig verpakken en afvoeren van de met asbest besmette materialen en maak je de werkplek en gebruikte materialen schoon. Ook meld je een eventuele probleemsituatie, onveilige situatie en/of afwijking. Uiteraard voer je als asbestsaneerder deze werkzaamheden uit onder de daarvoor geldende wet- en regelgeving en onder toezicht van een Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA'er). Daarnaast voer je als asbestsaneerder vaak ook sloopwerkzaamheden uit.

Heb je weinig tot geen ervaring als asbestsaneerder, maar heb je wel ervaring als sloper en wil je het vak graag leren? Óok dan komen wij graag met jou in contact

Functie-eisen

  • in bezit van een DAV 2-certificaat
  • in bezit van een geldige medische keuring Asbest en Fittest
  • in bezit van een VCA-certificaat of bereid deze via ons te halen
  • in bezit van rijbewijs B(E) en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al 25 jaar gecertificeerd en gespecialiseerd circulair slopen en saneren. Ze hebben een groot netwerk opgebouwd in Noord-Nederland en werken conform de geldende wet- en regelgeving.

Wat wij bieden

Wie bieden jou een werkplek voor langere tijd met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Je ontvangt een bruto uurloon conform de cao Bouw en Infra en dit ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 14,- en € 18.- per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van meerdere factoren waaronder jouw leeftijd, kennis en ervaring. Daarnaast regelt Abiant alle randzaken wat betreft certificering, keuringen en PBM pakket.

Ben jij de Asbestsaneerder waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 23-12-2022. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Asbestsaneerder'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Abiant Asbest in Groningen op het telefoonnummer 050-2060201 en vraag naar Susan of Daniëlle.

Deel deze vacature via