Vacature: Metselaar

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dieverbrug
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij 2 rechterhanden? Heb jij ervaring met metselen en werk jij het liefste op de bouwplaats Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! In de omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar een metselaar.

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een metselaar. Als metselaar ben je de onmisbare schakel voor het metselwerk. Jouw werkzaamheden bestaan uit het mixen van specie, het op maat maken van stenen, het metselen en het afwerken voegen. Je wordt ingezet op bouw-, verbouw- en onderhoudsprojecten bij met name particuliere klanten.

Heb je geen ervaring als metselaar, maar wil je het vak wel graag leren? Ook als hulp op de bouw kun je ook veel betekenen voor de metselaars op locatie!

Functie-eisen

  • Ervaring als metselaar (bij voorkeur)
  • Vca-certificaat (of bereid om deze te halen)
  • Eigen vervoer

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in de directe omgeving van Beilen en richten zich op nieuwbouw, verbouwen en onderhouden van voornamelijk particuliere woningen. Je komt te werken in een klein en enthousiast team met ervaren timmermannen.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie tot het einde van het jaar in een team met gedreven medewerkers bij een jong en dynamisch bedrijf. Laat je een goede werkmentaliteit zien? Dan is de kans reëel dat je voor een langere periode wordt ingezet. Je ontvangt een bruto uurloon conform de cao Bouw en Infra. Jouw bruto uurloon ligt tussen de € 13,50 en € 17,-  en de hoogte van het bruto uurloon is mede afhankelijk van jouw leeftijd, ervaring en diploma’s .

Wil jij graag als metselaar aan de slag? Reageer dan zo snel mogelijk op onze vacature metselaar en kunt je op korte termijn al starten. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'metselaar'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via