Vacature: Commercieel medewerker

  • Salaris Tussen € 1700,- en € 2800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Veendam
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Ben jij commercieel ingesteld en heb jij ervaring met bouwmaterialen? Of ben jij net klaar met jouw opleiding en ben jij de commerciële tijger die wij voor onze opdrachtgever zoeken? Bekijk dan snel deze toffe uitdagende vacature! 

Hoe ziet jouw werkdag eruit? 

Jij begint jouw werkdag op kantoor met een kop koffie en een gezellig praatje met jouw collega’s. Vervolgens start jij de computer op en bekijk je de nieuwe aanvragen die zijn binnen gekomen. Als een echte commerciële medewerker bepaal jij de juiste prioriteiten en ga je er direct mee aan de slag! Zowel met nieuwe als bestaande klanten weet jij goed om te gaan en zorg jij ervoor dat elke klant tevreden is over de service en producten. 

In jouw functie kom je soms ook bij de klanten over de vloer of op locatie om hun van adviezen te voorzien, denk hierbij aan aannemers, bouwbedrijven en onderaannemers. Jij blijft telefonisch nauw in contact met klanten om te vragen hoe de projecten verlopen en of jij nog iets voor hun kan betekenen. Bij klachten ben jij degene die met een passende oplossing kan komen zodat de klant weer tevreden is. Dagelijks is er op kantoor een verkoopoverleg waarin je met collega’s de lopende projecten, nieuwe producten of nog onbenutte kansen bespreekt. De kennis, ervaring, flexibiliteit en het enthousiasme van onze medewerkers zorgen voor een optimale samenwerking met onze klanten. Binnen het bedrijf krijg jij alle vrijheid en mogelijkheden om mee te denken en verbeteringen aan te dragen. Wil jij graag bij dit team horen? Reageer dan nu direct! 

Functie-eisen

  • Een afgeronde MBO-4 opleiding bij voorkeur commerciële economie of technische richting
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre 
  • Je beschikt over een commerciële instelling en goede communicatieve vaardigheden
  • Ervaring en kennis van technische of bouwkundige werkomgeving
  • Ervaring met sales en administratie

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in bouwmaterialen, houtwaren, afbouwproducten, gevelstenen, dakpannen en prefab beton. Ze hebben diverse locaties door heel Noordoost-Nederland en bevoorraden hun klanten op hun magazijnen en of bouwwerken van ruwbouw, afbouw, houtwaren en steenachtige materialen. Hun medewerkers staan aan de basis van het succes en de groei van de organisatie en daarom bieden ze het personeel opleidingen, vrijen en vertrouwen. De nauwe samenwerking tussen de directie en de medewerkers en de platte organisatiestructuur zijn de sleutel tot het succes van dit familiebedrijf! Hierdoor heerst er een fijne werksfeer en kom je te werken in een hecht team.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime dienstverband aan waarbij je eerst een contract krijgt via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een bruto maandsalaris tussen de € 1700,- en € 2800,-. Raak jij enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf al aan de slag gaan? Dan zien wij graag voor 28 maart in jouw sollicitatie waarom jij geschikt bent voor deze functie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via