Vacature: Leerling grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Onder begeleiding van een ervaren collega word jij opgeleid tot een ervaren grondwerker. Samen werken jullie aan diverse projecten en geen werkdag is hetzelfde. Wil jij graag opgeleid worden tot grondwerker? Laat dan je gegevens achter zodat we in gesprek kunnen gaan over de mogelijkheden.

Samen met jouw ervaren collega ga jij diverse werkzaamheden in het grondwerk uitvoeren. Je legt bijvoorbeeld een drainage aan bij een particuliere tuin of zorgt dat op een bouwplaats een gleuf wordt gegraven om rioleringsbuizen te plaatsen. Er wordt gewerkt met een ruim machinepark waardoor diverse werkzaamheden worden verricht. Je gaat werken op een bouwplaats of in een particuliere tuin. Je zorgt bijvoorbeeld dat de begroeiing wordt verwijderd, graaft een sleuf om de riolering aan te leggen of zorgt dat de grond wordt afgegraven of verhoogd en legt hierbij een drainage aan. Samen werken jullie aan zoveel verschillende projecten dat geen werkdag hetzelfde is!

Wij zijn op zoek naar een fulltime medewerker die op maandag t/m vrijdag inzetbaar is. Als gemotiveerde leerling krijg jij alle ruimte om te leren en je te ontwikkelen, en kun je zelfs nog een (BBL) opleiding doen op onze kosten. Genoeg toekomstperspectief dus. 

Functie-eisen

Als leerling grondwerker is jouw werkplek in de buitenlucht. Jij bent een echte aanpakker, vindt het geen probleem om buiten te werken, en bent fysiek goed in vorm. Daarnaast heb jij: 

  • Rijbewijs B & eigen vervoer 
  • VCA (of bereid deze te halen op onze kosten) 

Over het bedrijf

De opdrachtgever waar je komt te werken bestaat al zo'n 30 jaar. Ze voeren werkzaamheden uit in de omgeving van Assen. Deze werkzaamheden zijn vooral grondwerk, riolering, bestrating en onderhoudswerkzaamheden. Ook kan je bij onze opdrachtgever terecht voor het huren van bijvoorbeeld rijplaten, graafmachines en pompen.  

Wat wij bieden

  • Een goed salaris. Begin je net, dan ligt dit tussen de € 11,36 en € 14,00. 
  • Een fulltime baan voor langere tijd, met kans op overname 
  • Werkkleding en BPM vanuit Abiant
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden 

Wil jij graag aan de slag als leerling grondwerker en word jij die vakman? Reageer dan nu op de vacature leerling grondwerker. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met uitzendbureau Abiant Beilen op 0593 728 000. 

Deel deze vacature via