Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Werkvoorbereider / planner Laserworx

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 102495

Over de functie

Voor onze opdrachtgever Laserworx in Leek zoeken wij een werkvoorbereider/planner.

Let wel; een zeer veelzijdige baan! Het is namelijk aan jou om het hele traject van calculatie, coördinatie en planning in goede banen te leiden. In een gepassioneerd en kundig team van tien laser-fanatiekelingen ben jij de spil in het productieproces. Hou jij overzicht en heb je naast organisatie- en improvisatietalent een flinke portie toewijding? Dan is deze job bij Laserworx geschikt voor jou.

Wat heb jij verder in huis?
We zoeken iemand met minimaal mbo4 werk- en denkniveau richting Techniek aangevuld met 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt ervaring met nestingsprogramma’s zoals PROfirst, Radan of Tops en bij voorkeur ook met ERP Ridder of een vergelijkbaar systeem. Vanzelfsprekend beschik je over groot technisch inzicht, een sterk analytisch vermogen en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je werkt accuraat en nauwkeurig en je bent gedreven om samen met je collega’s steeds weer topkwaliteit conform de wensen van de klant te leveren. Uiteraard verlies je hierbij commerciële doelstellingen niet uit het oog. Tot slot heb je goede kennis van de Engelse en Duitse taal.

In jouw rol als werkvoorbereider/planner bij Laserworx ben je o.a. verantwoordelijk voor :
> calculatie en werkvoorbereiding (nesting)
> bestellen en/of afroepen van materiaal
> bepalen van bewerkingen en de bijbehorende volgorde
> het plannen van medewerkers, productiecapaciteit en productie
> vastleggen van projectgegevens en beheer van projectdossiers
> evalueren van voor- en nacalculatie van een project
> verzorgen van de eindafrekening voor projecten ten aanzien van meer- en minderwerk
> indien nodig contact onderhouden met de klant

Over Laserworx
Zeg je Laserworx dan zeg je nauwkeurige toptechnologie. Laserworx is dé specialist op gebied van het lasersnijden van aluminium, rvs en staal voor diverse klanten. Denk aan afnemers uit de machine- of scheepsbouw, maar ook reclamebureaus en kunstenaars kloppen regelmatig aan. De lasersnijmachine van Laserworx is uniek in Noord-Nederland. Door de zware laser is de machine geschikt voor het lasersnijden van aluminium (tot 15 millimeter), rvs (tot 25 millimeter) en staal (tot 30 millimeter). Laserworx levert maatwerk middels perfect laser gesneden platen en buizen. Aanvullend worden nabewerkingstechnieken als zetten/kanten, lassen, trommelen en mechanisch ontbramen toegepast.

Informatie?
Abiant verzorgt voor Laserworx het gehele werving- en selectietraject voor deze vacature. Heb je vragen over de functie of over het bedrijf Laserworx? Annet Fruitema (Adviseur werving & selectie) kan jou er veel over vertellen. Annet is te bereiken op tel. 050 - 2060091.

Deel deze pagina via