Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Senior assistent accountant

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats West-Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102511

Over de functie

Ben je ambitieus en ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Dan komen wij graag in contact met jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste senior assistent accountant.

Je werkzaamheden zullen met name bestaan uit samenstelwerkzaamheden, hieronder valt ook de administratieve dienstverlening. Verder bestaan de werkzaamheden uit het opstellen van aangiftes voor OB, IB en VpB. Daarnaast signaleer je knelpunten en adviseer je op deskundige wijze je cliënten. Je werkt zowel op locatie als bij de klant, je werkt daarnaast deels zelfstandig en deels in teamverband.

Het betreft een regionaal accountantskantoor in West-Groningen. Het kantoor biedt onder andere maatwerk aan ondernemers in het MKB, de agrarische sector, particulieren en starters. Het klantenbestand van het accountantsbureau is divers, van communicatiebureaus tot bouwondernemingen. De klanten bevinden zich in de noordelijke provincies: Groningen, Drenthe, Friesland & Flevoland.

Functie-eisen

> je hebt de opleiding hbo accountancy of SPD bedrijfsadministratie afgerond
> je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring
> je hebt ervaring met Accountview en Audition (pré)
> je bent analytisch ingesteld en gaat voor service en kwaliteit
> je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden

Wij bieden een uitdagende functie in een professioneel team met een prettige werksfeer. Daarnaast is er uitzicht op een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever.

Meer weten?
Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature? Neem dan vooral contact op met Annet Fruitema van Abiant Werving en Selectie via afruitema@abiant.nl of bel naar 050 206 00 91.

Deel deze pagina via