Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Agrarisch oogstmedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Winschoten
  • Rijbewijs T
  • Vacaturenummer 102507

Over de functie

Heb jij zin om tijdens de oogstperiode je handen uit de mouwen te steken? En ben je in juni/juli bereid om iedere dag te helpen op de akkers van een mooi loonbedrijf? Dan zoeken wij jou!

Het loonbedrijf waar je aan het werk zou kunnen is gevestigd in de buurt van Winschoten. Na de oogstperiode is men druk bezig met het rooien van de bieten. Dit wordt gedaan met behulp van een bietenrooier. Ook zul je je worden ingezet op de combine. In eerste instantie is het werk voor 5 tot 6 weken. Het bedrijf is echter wel op zoek naar een medewerker voor de lange termijn.

Het bedrijf zoekt een ervaren en enthousiaste medewerker die zelfstandig het werk kan verrichten. Je bent bereid om lange dagen te maken. Daarnaast heb je affiniteit met het agrarische bedrijfsleven en heb je ervaring met combinen.

Functie-eisen

> je bent per direct beschikbaar
> je kunt voor langere tijd aan het werk
> je beschikt over een trekker rijbewijs
> je woont binnen een straal van 10 km rond Winschoten
> je beschikt over eigen vervoer

Het betreft een leuke baan met eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je ontvangt een bijpassend salaris conform CAO LEO bij een modern en professioneel loonbedrijf.

Wanneer de opdrachtgever vindt dat jij je werk goed aanpakt is een vast contract bespreekbaar!
Denk jij de perfecte kandidaat voor deze vacature te zijn? Dan kun je tot 30 juni reageren door op de knop 'Solliciteren' te klikken en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zou je graag iets meer willen weten of de functie of het bedrijf? Dan kun je contact opnemen met de vestiging Scheemda. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0597-591115.

Deel deze pagina via