Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Aankomend voorman productie

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Overijssel
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102149

Over de functie

Ben jij een ervaren procesoperator met ambitie en herken jij zelf in onderstaand profiel? Dan komen wij graag met jou in contact over de vacature van aankomend voorman productie bij een wereldwijde speler in de voedingsmiddelenindustrie in Overijssel.

Je gaat starten als procesoperator en groeit door naar de functie van voorman productie. Je gaat werken in een vijf ploegen systeem en bent verantwoordelijk voor het zo optimaal laten verlopen van het productieproces.

Je werkzaamheden als procesoperator bestaan onder meer uit:
> instellen en bedienen van de productielijnen
> controleren en inspecteren van productieapparatuur
> bewaken van de voortgang van het proces
> verhelpen van eerstelijns storingen en plegen van onderhoud
> leveren van een proactieve bijdrage aan het verbeterproces
> zorg dragen voor een schoon en hygiënische werkomgeving

Beheers jij na verloop van tijd het gehele proces conform de proces- en productiespecificaties? Dan ben je klaar om door te stromen naar de functie van voorman. In deze functie stuur je een team van circa 4 medewerkers aan en ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces in jouw ploeg. Je coördineert de taken, draagt zorg voor de planning en je bent het aanspreekpunt van de ploeg.

Je levert een constructieve bijdrage aan het teamleidersoverleg en zorgt dat verbetervoorstellen worden gedragen door de ploeg en conform de regels worden uitgevoerd.

Functie-eisen

> je beschikt over hbo werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde mbo opleiding procestechniek of levensmiddelentechnologie niveau 4
> je hebt een coachende stijl van leidinggeven
> je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring
> je bent initiatiefrijk en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel
> je hebt bij voorkeur ervaring met verbetermethodieken

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou de kans om jezelf te ontwikkelen bij een grote speler in de voedingsmiddelenindustrie. Ben jij dé kandidaat die deze uitdaging aan wil gaan, dan wordt jou een contract voor bepaalde tijd geboden met uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.

Deel deze pagina via