Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Autocad tekenaar

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102590

Over de functie

Ben jij een ervaren AutoCad tekenaar en kun jij zowel 2D als 3D tekenwerk verzorgen? Ben je daarnaast thuis in de wereld van civiele techniek? Dan bieden wij jou een zeer afwisselende functie met volop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.

Onze opdrachtgever is reeds jarenlang een dyanmische en innovatieve specialist in de waterbouw in Noord-Nederland. De kracht van de organisatie schuilt in de potentie om zowel kleinschalige als grote projecten uit te voeren in zowel binnen- als buitenland. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere provinciale en gemeentelijke overheden, Rijkswaterstaat en diverse waterschappen. Ook het bedrijfsleven doet regelmatig een beroep op de diensten van dit moderne en innovatieve bedrijf.

Als ervaren tekenaar ondersteun je het bedrijfsbureau en werk je nauw samen met je collega’s van de afdeling werkvoorbereiding. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig vervaardigen van overzichts- en detailtekeningen voor de uitvoering van waterbouwkundige en staalbouwprojecten. Ook werk je mee aan inschrijvingen op aanbestedingen.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
> een afgeronde technische opleiding op mbo4 of hbo-niveau
> je hebt een uitstekende beheersing van AutoCad 2D en 3D
> je hebt bij voorkeur werkervaring in de waterbouw en/of staalbouw
> je werkt accuraat en nauwkeurig en je bent gedreven om samen met je collega’s steeds weer topkwaliteit te leveren
> je kunt gestructureerd en nauwkeurig werken en je behoudt ook onder tijdsdruk het overzicht

Wij bieden je een volgende stap in je carrière waarbij je volop kansen en mogelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen. Het bedrijf kent een open en transparante bedrijfscultuur en korte lijnen tussen de verschillende afdelingen.

Heb je vragen over de functie? Annet Fruitema (Adviseur werving & selectie) kan jou er veel over vertellen. Annet is te bereiken op tel. 050 - 2060091.

Deel deze pagina via