Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Traineeship Bouw en Civiel

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leeuwarden
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 102537

Over de functie

Ben je onlangs afgestudeerd richting Civiele Techniek of Bouwkunde en wil jij je carrière een mooie start geven door jezelf breed te ontwikkelen? Grijp dan de kans om bij te starten met een traineeship bij een specialiste producent van complexe betonelementen voor bouw en infrastructuur in binnen- en buitenland.

Wat mag jij verwachten?
Er wordt gewerkt met de nieuwste technologieën en men is voortdurend bezig met de ontwikkeling van betere producten en procedés. Kwaliteit en innovatiekracht staat of valt met betrokken en professionele medewerkers. Het bedrijf investeert daarom dan ook in opleiding en training van medewerkers.

Jong talent krijgt de kans om door te groeien naar hogere kaderfuncties. Aan de hand van jouw ambities, persoonlijkheid en ontwikkelingspunten zal worden gekeken in welke rol jij het beste tot je recht komt. Je krijgt de mogelijkheid om werkervaring op te doen richting werkvoorbereiding, calculatie, projectenontwikkeling, engineering en productie bij een innovatie en groeiende onderneming.

Functie-eisen

Wat vragen wij?
Je hebt een afgeronde opleiding HBO Civiele Techniek of Bouw en bent ambitieus, leergierig en gedreven om absoluut het beste uit jezelf te halen.

Heb je interesse in deze mooie kans dan komen we graag met jou in contact. Wij beantwoorden graag jouw vragen en vertellen je meer over de functie. Je kunt contact opnemen met Annet Fruitema, Adviseur werving en selectie, tel 050 2060091.

Past dit traineeship bij jou? Reageer dan snel via onze website of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via