Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Tekenaar/werkvoorbereider E&W

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102526

Over de functie

Ben jij op zoek naar een functie in de installatietechniek? Voor een innovatief bedrijf in de omgeving van Scheemda zoeken wij een nieuwe collega!

Kort gezegd zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibel ingestelde werkvoorbereider/tekenaar (E&W). De werkzaamheden bestaan uit het engineeren van projecten, het maken van planningen en deze invoeren in het softwaresysteem. Verder maak je de tekeningen van eigen projecten, je plaatst bestellingen van de benodigde materialen en bent verantwoordelijk voor de planning hiervan. Je geeft uitleg en informatie aan collega-monteurs en beantwoordt hun vragen. Je onderneemt proactief actie waar nodig, bijvoorbeeld bij het ondersteunen van projectleiders en wanneer je afwijkingen signaleert.

Waar ga je werken?
De opdrachtgever is een bedrijf binnen de installatietechniek, die in haar klantenportefeuille zowel zakelijke als particulieren klanten heeft. Binnen de functie van tekenaar E&W werk je zelfstandig binnen een klein team. Daarnaast hecht het bedrijf waarde aan kennis van zaken, daarom investeren zij graag in de kennis en vaardigheden van hun personeel. Ofwel, je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de techniek.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een mbo-diploma, niveau 4 richting installatietechniek
> ervaring als tekenaar/werkvoorbereider is een pre, maar zeker geen vereiste
> je bent in bezit van een VCA-certificaat
> kunnen werken met Stabicad is een pre
> woonachtig in de omgeving van Winschoten
> kunnen calculeren met Syntess Atrium is een pré

Het gaat om een functie voor de langere termijn met kans op een vaste aanstelling.

Meer weten?
Ben jij na het lezen van deze vacature voor de functie tekenaar/werkvoorbereider E&W enthousiast geworden? Neem dan gerust contact op de vestiging Abiant Scheemda via infoscheemda@abiant.nl of bel naar 0597 59 11 15.

Deel deze pagina via