Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Werkvoorbereider/projectleider installatietechniek

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Oost-Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102655

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? Ambieer jij een functie waarbij je de rol van projectleider en werkvoorbereider kan combineren? In Oost-Groningen zijn wij op zoek naar een fulltime werkvoorbereider/projectleider.

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider/projectleider draag jij de verantwoordelijkheid en zorg voor verschillende projecten, zowel tijdens de voorbereiding als de opzet en uitwerking. De projecten worden onder jouw leiding uitgevoerd en de beslissingen die je maakt kun je dan ook onderbouwen. Belangrijk is dat je zelfstandig de meest voorkomende installaties kunt tekenen. Samen met je collega werkvoorbereider ontwerp en bereken je installaties. Daarnaast onderhoud je contact met de klanten. Ofwel, je bent een gelijkwaardig gesprekspartner en kunt de juiste aanpak en oplossingen voor vraagstukken aandragen.

Waar ga je werken?
Wanneer je begint als werkvoorbereider/projectleider, kom je terecht in een bedrijf met ongeveer dertig medewerkers. Er heerst een informele sfeer, met vakkundige collega’s. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. En ook krijg je de nodige voorzieningen om je werk goed uit te kunnen voeren. Het betreft een functie met uitzicht op een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever.

Functie-eisen

> je hebt een mbo+/hbo niveau richting de installatietechniek of werktuigbouw
> je bent in het bezit van een geldig VCA-VOL certificaat
> je kunt werken met Autocad, Stabicad en Syntess
> je bent communicatief sterk
> je beheerst de Nederlandse taal goed zowel in woord als geschrift

Interesse?
Kun jij na het lezen van de vacature niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct! Wanneer je vragen hebt over deze vacature kun je contact opnemen met Paul van Zand van Abiant Techniek op het telefoonnummer 050 206 02 00.

Deel deze pagina via