Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Vacature Coördinator Customer Service

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 102787

Over de functie

Voor een internationaal georiënteerde organisatie in hartje Groningen ben ik op zoek naar een super enthousiaste coördinator customer service. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor een soepele, operationele uitvoering van al het contact met de eindgebruikers van een systeem; de fans van vele verschillende evenementen.

Je speelt een centrale rol in de interactie met de fan en de evenementen zoals Tomorrowland, Mysteryland, Electrobeach Festival, Amsterdam Dance Event, Airbeat, Awakenings, André Rieu en nog veel meer.

Als Customer Service Coördinator ben je meewerkend voorman of vrouw en help jij de fans per mail en telefoon. Je maakt onderdeel uit van een coördinatieteam (4 man) wat sturing geeft aan een gemotiveerde Customer Service Agents (naargelang de drukte variërend tussen de 20 en 30 personen).

Wij kijken uit naar iemand die het leuk vindt om collega's te trainen, coachen en te begeleiden. Daarnaast heb je zelf bij voorkeur al een aantal jaren werkervaring in de e-commerce. En je bent zeer goed vaardig in de Duitse taal (marktgebied is voornamelijk Duitstalige klanten). Maar ook een uitstekende beheersing van het Engels en Nederlands is een must.

Ben je op zoek naar een dynamische baan in een jong en informeel bedrijf? Vind je het leuk om deel te nemen aan tal van gezellige bedrijfsuitjes en borrels? Het gratis bezoeken van festivals? Dan ben jij misschien de man of vrouw voor deze wervelende functie!

Functie-eisen

> Minimaal HBO werk- en denkniveau;
> Minimaal 2-3 jaar werkervaring als coördinator binnen een klantcontact functie, bij voorkeur in een eCommerce omgeving en/of online payments;
> Je hebt affiniteit met en/of achtergrond in evenementenbranche;
> Ervaring in het opzetten van een kenniscentrum tussen verschillende afdelingen;
> Flexibel om af en toe in het weekend of in de avond te werken, voornamelijk tijdens het festival seizoen;
> Zowel operationeel als analytisch sterk;
> Ervaring met het aansturen van (flex)teams;
> Hands on mentaliteit met een flexibele en resultaatgerichte instelling;
> Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en schrift;
> Additionele talen zoals Frans en/of Duits zijn een pre.

Deel deze pagina via