Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Meubelspuiter

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 101555

Over de functie

Voorzie jij meubels, keukens, glas of metaal graag van een ander uiterlijk door het aanbrengen van een kleurtje? Dan is de functie van meubelspuiter wellicht interessant voor jou.

Als meubelspuiter bestaan de werkzaamheden onder andere uit het schuren van producten voorafgaande en tijdens de afwerkingsfase, het aanbrengen van kleurbeitsen op de producten en indien nodig meng je de beitsen en kleurlakken tot de juiste kleur.

Onze opdrachtgever beschikt over jarenlange ervaring in het beitsen en lakken in diverse facetten waarbij het optimaliseren van de kwaliteit steeds een uitdaging blijft.

Functie-eisen

Je beschikt over relevante werkervaring kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over het nodige verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent klantvriendelijk en klantbewust ingesteld en hebt oog voor kwaliteit en detail. Je bent daarnaast in het bezit van eigen vervoer en bent woonachting in de omgeving van Leek.

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. Beloning conform cao en ervaring.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44).

Heb jij interesse in deze functie, reageer dan zo snel mogelijk.

Deel deze pagina via