Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Broodbakker

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102831

Over de functie

Ben jij een nachtbraker en heb je ervaring in het bakkersvak? Dan zoeken wij jou.

Met de drukke wintermaanden voor de boeg is onze opdrachtgever op zoek naar een extra medewerker. Als bakker bestaan de werkzaamheden uit het (assisteren bij het) bakken van diverse broodsoorten en broodjes.

Onze opdrachtgever is een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Leek en is ter aanvulling op het team op zoek naar een extra medewerker.

Functie-eisen

Je hebt ervaring als bakker en bij voorkeur als broodbakker. Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je bent iemand die kwaliteitsbewust is en ook innovatief bezig kan zijn.
Je bent 3 tot 5 avonden / nachten per week beschikbaar (werktijden 20.00 tot circa 03.00 uur). Je bent per ommegaande beschikbaar, woonachtig in de omgeving van Leek en in het bezit van eigen vervoer.

Heb je geen directe ervaring als (brood)bakker maar wel affiniteiten met dit vak, ook dan komen wij graag in contact met jou.

Het betreft eerst een periode van circa 2 maanden, maar wanneer de werkzaamheden het toelaten en jij nog steeds in het team past, bestaat er kans op verlenging.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44).

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Reageer dan snel.

Over het bedrijf


Deel deze pagina via