Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Vertegenwoordiger technische producten

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Winschoten
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102178

Over de functie

Ben jij commercieel ingesteld? En weet jij van a tot z producten op te noemen die thuishoren in de techniek? Dan ben jij de persoon die wij zoeken: namelijk een technisch accountmanager voor de regio Oost-Groningen!

Functieprofiel
Voor een technische groothandel in de omgeving van Winschoten zoeken wij een vertegenwoordiger. Het bedrijf is leverancier van een zeer breed assortiment technische producten. Waar jij als technisch vertegenwoordiger voor zorgt? Dat nieuwe klanten uit de industriesector de technische producten van het bedrijf gaan bestellen en afnemen. Daarnaast kun je klanten een deel van het werk ontnemen door voor hun de voorraden te beheren. Je bent verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van het klantenbestand, dus zowel het creëren van nieuwe klanten als het beheren van bestaande relaties die je zelf opbouwt. Als accountmanager ben je een groot deel van de dag buiten de deur aan het werk, wat deze functie erg afwisselend maakt. En wanneer je op het kantoor zit ben je bezig met (koude) acquisitie en klantcontact, telefonisch of per mail. Het bedrijf is te vinden in de omgeving van Winschoten. Als accountmanager is het werkgebied groter, je zal werkzaam zijn in provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Je komt te werken in een klein en informeel team.

Functie-eisen

> je hebt ervaring in de commerciële buitendienst (pre)
> je hebt minimaal een mbo 4 diploma, bij voorkeur richting techniek of commercie
> je bent in het bezit van een rijbewijs B
> je bent communicatief sterk
> je hebt affiniteit met de technische sector
> je bent woonachtig in Oost-Groningen

Het gaat om een fulltime functie voor de langere termijn. Na een positieve evaluatie heb je de garantie op een vaste aanstelling als vertegenwoordiger bij dit bedrijf.

Ben jij de vlotte vertegenwoordiger die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en motivatie naar ons toe! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen over deze vacature neem dan gerust contact op met de vestiging Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze pagina via