Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Coördinator natuurbeheer

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau wo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102872

Over de functie

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je jouw kennis van de agrarische sector en natuur kan combineren met een coördinerende rol? En ben je op zoek naar een parttime baan in Oost-Groningen? Zoek dan niet verder!

Functieprofiel
Wij zijn voor onze opdrachtgever in Oost-Groningen op zoek naar de spin in het web. Degene die de communicatie soepel laat verlopen tussen de externe partijen waar zij mee te maken hebben. Belangrijk daarbij is dat je brede algemene ecologische en agrarische kennis hebt. Verder is het van belang dat je in deze een gelijkwaardige gesprekspartner kan zijn. Je ben sterk in het uitdragen en behalen van doelen en weet hierbij ook rekening te houden met andere belanghebbende groepen. Daarnaast vul je ook de rol als coördinator bij verschillende projecten. Tot slot hoort ook een deel administratie bij deze functie, waarbij kennis en ervaring met GIS handig uitkomt. Belangrijk is dat je nauwkeurig en gestructureerd kan werken, archiveren en andere administratieve taken kunt uitvoeren.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau
> je hebt een groot netwerk binnen de groene sector
> je hebt affiniteit met het agrarische bedrijf (akkerbouw & veeteelt)
> je hebt een brede algemene ecologische kennis
> je bent bekend met Agrarisch Natuur & Landschapsbeheer en de daar bijhorende processen
> je werkt nauwkeurig en gestructureerd
> je bent vaardig om als volwaardige gesprekspartner deel te nemen in het gebiedsproces

Het gaat om een functie voor 24-32 uur per week voor de langere termijn.

Ben jij geïnteresseerd na het lezen van deze vacature? Reageer dan gelijk! Solliciteren kan tot en met 24 november. Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen over deze vacature neem dan contact op met onze vestiging in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze pagina via