Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Sloper asbest

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Leeuwarden
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102876

Over de functie

Ben jij gedreven, enthousiast en heb je twee rechterhanden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als sloper ben je verantwoordelijk voor het handmatig slopen van gebouwen. Je assisteert hierbij de slopers die machinaal slopen.

Je gaat aan het werk voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van asbest. Als sloper ga je naar verschillende projecten in Friesland. Je bent voornamelijk bezig met hakken, boren en snijden van beton. Voor deze functie is het belangrijk dat je een goede fysieke gesteldheid hebt en niet bang bent om vieze handen te krijgen.

Bij een goede klik tussen jou en de opdrachtgever zijn er doorgroeimogelijkheden om uiteindelijk bij dit bedrijf als deskundig asbestverwijderaar aan de slag te gaan. Om deskundig asbestverwijderaar te worden start je in het voorjaar van 2018 met het opleidingstraject, wanneer je de opleiding hebt afgerond word je ingezet als deskundig asbestverwijderaar. Je kunt natuurlijk ook gewoon als sloper aan het werk blijven.

Functie-eisen

> je bent fulltime beschikbaar
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat
> je bent in het bezit van rijbewijs B(E) en eigen vervoer

Over het bedrijf

Ben jij de (ervaren) sloper die graag wil doorgroeien tot asbestverwijderaar?
Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt online solliciteren of contact opnemen met de Abiant-vestiging in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze pagina via