Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Personeelsplanner EU-medewerkers

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102826

Over de functie

Abiant EU Service, onderdeel van Abiant Uitzendgroep richt zich op het uitzenden en detacheren van EU-werknemers in Noord-Nederland. Wij nemen volledig de zorg uit handen van onze opdrachtgevers. Abiant verzorgt de werving & selectie en begeleiding van de werknemers uit de Europese Unie. Abiant heeft kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en verzorgt het gehele proces volgens de daarvoor in Nederland geldende wet- en regelgeving.

Voor ons ambitieuze team in Beilen zoeken wij een enthousiaste collega voor de functie van:

personeelsplanner EU-medewerkers

In deze veelzijdige fulltime functie ben je in de regio Noord-Nederland verantwoordelijk voor het matchen van onze EU-medewerkers met verschillende opdrachtgevers. Samen met je gedreven collega’s werk je aan de acquisitie, coördinatie en bemiddeling van onze opdrachtgevers en werknemers. Je bent het gezicht van Abiant en haar EU-medewerkers.

Jouw werkzaamheden
Je zorgt dagelijks voor een succesvolle match en
> onderhoudt hiervoor contacten met bemiddelaars over de aanvragen van personeel, draagt zorg voor een juiste administratieve afwikkeling en informeert medewerkers en opdrachtgevers
> hebt dagelijks overleg met het team over werkafspraken en planningen
> organiseert en coördineert de huisvesting en vervoer voor de medewerkers
> adviseert en ondersteunt opdrachtgevers en biedt passende oplossingen bij personele vraagstukken

Functie-eisen

Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet je de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de medewerker bij elkaar te brengen. Door jouw uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden schakel je gemakkelijk en weet je bij te dragen aan het succes van Abiant.

Verder beschik je over:
> mbo+/hbo werk- en denkniveau
> werkervaring in een vergelijkbare functie
> beheersing van de Engelse taal, Pools is een pre
> eigenschappen als stressbestendig, creativiteit en flexibiliteit
> een rijbewijs B en je bent fulltime beschikbaar.

Kortom; ben jij die sterke persoonlijkheid die in een hectische omgeving kan werken en in staat is snel te schakelen? Beschik je daarnaast over eigen initiatief, doorzettingsvermogen en ben je klaar voor een uitdagende functie in een snelgroeiende werkomgeving? Dan willen we graag kennis met je maken!

Wat bieden wij jou
Werken bij Abiant betekent onderdeel zijn van één van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Bij Abiant kennen wij al onze mensen persoonlijk. We weten wat iemand wil en in huis heeft. Medewerkers waar we trots op zijn.

We bieden je daarom een:
> een dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling binnen een groeiende, dynamische en regionaal betrokken organisatie
> een marktconform salaris met een interessante winst- en resultaatafhankelijke uitkering
> een bovengemiddeld aantal vrije dagen, leaseauto en prima pensioenvoorzieningen

Enthousiast
Spreekt deze functie jou aan? Ben jij de medewerker waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag je cv met motivatie. Hierin zien wij graag terug waarom jij geschikt denkt te zijn voor deze functie en waarom Abiant je aanspreekt als jouw nieuwe werkgever.

Interesse in deze veelzijdige functie? Mail dan vóór 13 november 2017 je sollicitatiebrief met cv, o.v.v. vacaturenummer 17/10 naar sollicitatie@abiant.nl, t.a.v. Brigitte Gijzen.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Edwin Bijlsma (regiomanager), t 06 50 50 81 26.

Deel deze pagina via