Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Dakdekker Bitumen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102555

Over de functie

Ben jij in staat om werkzaamheden op hoogte uit te voeren? Werk je graag in de buitenlucht en ben je een harde werker die zelfstandig kan werken? Dan hebben wij een baan dat bij je past.

Wij zijn voor onze opdrachtgever is de regio van Bedum op zoek naar een allround dakdekker.
Als dakdekker werk je voornamelijk op hellende en platte daken, aan gevels in nieuwbouw en aan onderhoud en renovaties van woningen en utiliteitsgebouwen.
Je werkt zowel bij particulieren als op grote projecten en hebt te maken met verschillende mensen uit diverse bouwdiciplines.

Samen met je collega's monteer, onderhoud en repareer je daken in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Het vervangen en aanleggen van dakbedekking behoren tot je dagelijkse taken. Elk dak is anders en vergt diverse kennis van de dakconstructie en de dakbedekking.

Vanuit je ervaring kan je goed dakleer branden, isolatie leggen en lood en zink bewerken.


Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig vca-certificaat
> je hebt géén hoogtevrees
> je bent in het bezit van een rijbewijs B
> je hebt werkervaring in de functie van dakdekker

Ben jij per direct of op korte termijn beschikbaar? Neem dan contact op met de Abiant-vestiging in Bedum op 050 319 96 30 of via infobedum@abiant.nl .

Je salaris wordt bepaald op basis van cao Bitumineuze & kunststof dakbedekking (40 uur per week) . Afhankelijk van leeftijd en ervaring valt de inschaling tussen €2381 - 2946 bruto per maand.

Deel deze pagina via