Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Orderpicker met administratieve taken

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102387

Over de functie

Bij onze opdrachtgever worden medewerkers 's ochtends verwelkomt met een kop verse koffie of thee en begint men daarna aan hun werkdag. Heb jij ervaring als orderpicker en wil jij ook zo'n start van je werkdag, lees dan snel verder en wordt enthousiast voor deze functie.

Als orderpicker controleer je tijdens een werkdag / werkweek op het aantal en de staat van de aangeleverde goederen en verpakkingen, boek je deze goederen in en sla je ze op conform de bedrijfsrichtlijnen. Samen met je collega's beheer je en houd je de verbruiksmaterialen en voorraad bij. Hierbij is de administratieve vastlegging essentieel zodat bij het verzendklaar maken van orders de goederen gemakkelijk en snel teruggevonden kunnen worden. De goederen zijn voorzien van een uniek (serie)nummer. Wanneer geen uniek nummer staat vermeld op het product, geef je dit zelf een (serie)nummer conform het systeem van onze opdrachtgever.
Je draagt daarnaast mede zorg aan een interne logistieke stroom zoals bevoorrading van de technische dienst en het afhalen van een gereed product.

Onze opdrachtgever stelt zich ten doel zo snel en professioneel mogelijk haar klanten te helpen. Daarbij wordt de wens van de klant centraal gesteld en geprobeerd service op maat aan te bieden.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je ervaring met orderpicken in een kleiner magazijn, ben je administratief goed onderlegd en ben je computervaardig. Je bent en werkt nauwkeurig, bent cijfermatig sterk en hebt inzicht in (logistieke) processen. Daarnaast ben je een echt teamspeler en heb je affiniteit met techniek. Je bent in het bezit van eigen vervoer en woont in de omgeving van Leek.

Wanneer je voldoende ingewerkt bent en de ambitie hebt meer verantwoordelijkheid te dragen, kun je de kwaliteitscontrole van grote partijen inkomende goederen uitvoeren en deze inboeken en opslaan in het bedrijfssysteem. Daarnaast kun je goederen verzendklaar maken en handel je de verzending van uitgaande goederen administratief goed af.

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort. Overname door de opdrachtgever behoort tevens tot de mogelijkheden.

Ben jij de kandidaat die we zoeken, dan zien we jouw reactie graag tegemoet.

Deel deze pagina via