Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Planner / centralist

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103000

Over de functie

Vind jij het een uitdaging om klantwensen om te zetten in een efficiënte planning van vervoer en heb jij daarnaast een gedegen geografische kennis van de provincie en stad Groningen? Lees dan verder!

Voor een vervoersbedrijf zijn we op zoek naar een planner / centralist. Je gaat werken voor een vervoersbedrijf die zich bezighoud met het vervoeren van individuen en groepen mensen. Binnen het bedrijf werken chauffeurs, centralisten en mecaniciens.

Als planner / centralist ben je voornamelijk bezig met het efficiënt inzetten van de chauffeurs en voertuigen. Je gaat in deze functie de chauffeurs aansturen, je neemt de ritten aan en besteedt deze uit aan collega vervoerders. Daarnaast zorg je ervoor dat de voertuigen optimaal bezet worden.

Je gaat voor 32 tot 40 uur in de week aan de slag. Je wordt ingezet in wisselende diensten waaronder ook de weekenddiensten en feestdagen. Je komt te werken in een enthousiast team en je wordt beloond via cao Taxivervoer.

Functie-eisen

> mbo-niveau 4
> gedegen geografische kennis van de provincie en stad Groningen
> in het bezit van rijbewijs B en geldige chauffeurskaart Taxi of bereid deze te behalen
> oplossingsgericht en stressbestendig
> uitstekende communicatieve vaardigheden

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en zie jij jezelf als planner / centralist aan de slag gaan? Neem dan contact op met Abiant Spijk, telefoonnummer 0596 59 22 22 of stuur een email naar infospijk@abiant.nl.

Deel deze pagina via