Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Allround medewerker melkveebedrijf

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bad Nieuweschans
  • Rijbewijs T
  • Vacaturenummer 103004

Over de functie

Heb jij ervaring in een melkveehouderij? Ben je daarnaast een harde werker en flexibel inzetbaar? Dan is deze vacature als allround medewerker in een veehouderij jou wellicht op het lijf geschreven!

Functieprofiel
Voor een melkveehouderij zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Je voornaamste taak zal zijn het melken van koeien. Hiernaast pak je ook andere veelvoorkomende werkzaamheden op, hierbij kan je denken aan het verzorgen en voeren van de koeien. Ook kunnen opruim- en schoonmaakwerkzaamheden zo nu en dan tot jouw taken behoren.

Het bedrijf
Deze melkveehouderij is gevestigd in de omgeving van Bad Nieuweschans. Totaal zijn er circa 300 koeien en wordt er gewerkt met een carrousel buitenmelker. We zijn op zoek naar een melker die vier á vijf ochtenden in de week kan werken, totaal zal dat rond de 30 tot 38 uur per week zijn.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een mbo-diploma niveau 3 richting veehouderij
> je hebt ervaring met melken of het werken in een melkveehouderij
> je bent in het bezit van een rijbewijs B & T en eigen vervoer
> je kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken

Spreekt deze baan als allround medewerker in een melkveehouderij jou aan? Solliciteer direct online! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Abiant Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze pagina via