Vacature: Grondwerker diepriool en huisaansluiting

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Vacaturenummer 101670

Over de functie

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als grondwerker? Ben jij daarnaast daadkrachtig en ben je op zoek naar een functie waarbij je afwisselend zelfstandig en in teamverband werkt? Lees dan snel verder!

Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Stadskanaal zijn wij regelmatig op zoek naar ervaren grondwerkers voor diepriool en huisaansluitingen. Het gaat om verschillende bedrijven die actief zijn in onder andere de recycling, grond-, weg- en waterbouw en cultuurtechnische werkzaamheden

Wat je gaat doen? Je assisteert kraanmachinisten met voorsteken. Verder houd je je bezig met rioleren en het plaatsen van kolken en putten. Ook het trekken van kabels en het leggen van leidingen is voor jou geen probleem. Tot slot kunnen ook verschillende graafwerkzaamheden en straatwerk tot jouw taken behoren.

Het gaat om een fulltime functie voor de langere termijn. Het salaris is conform cao Bouw en afhankelijk van jou opleiding en ervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat
> je hebt ervaring als grondwerker
> je bent in bezit van rijbewijs B (BE is een pre) en eigen vervoer

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jouw in contact. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Abiant Stadskanaal op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via