Vacature: 3D Meettechnicus

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103028

Over de functie

Heb jij ervaring als 3D Meettechnicus en kent een CNC gestuurde Mitutoyo meetmachine geen geheimen meer voor jou? Ben je pragmatisch ingesteld, neem je initiatieven en beschik je over analytisch denkvermmogen? Dan ben jij de meettechnicus die wij zoeken!

De werkzaamheden zijn het programmeren, beheren en structureren van de diverse meetprogramma's. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van programma's, opstellen van controlemethodieken voor productfamilies, het beheren en optimaliseren van (bestaande) programma's alsmede het volgen van ontwikkelingen op het gebied van apparatuur en software. Tevens ben je verantwoordelijk voor het analyseren en terugkoppelen naar betrokkenen van gevonden afwijkingen. Je adviseert daarbij over oplossingsalternatieven op korte- en lange termijn. Ook het nemen van beslissingen over afkeuren van het product en het adviseren over herstelmethoden behoren tot je takenpakket. Je bent onderdeel van het verbeterteam en je ondersteunt de fabriek met informatie en adviezen.

Onze opdrachtgever is gevestigd in de provincie Groningen. Onze relatie stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten. Met een team van ervaren en goed opgeleide medewerkers staan ze garant voor deze kwaliteit waaraan geen concessies worden gedaan. Wij Bieden onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden conform cao passend bij jouw opleiding en ervaring.

Functie-eisen

> Je hebt mbo+ werk- en denkniveau in de richtig Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
> Je hebt enkele jaren ervaring met het programmeren van Mitutoyo meetmachines in een productieomgeving
> Je hebt een goede kennis op het gebied van geometrische meettechnieken

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Neem contact op met Abiant Techniek op telefoonummer 050-2060200 of mail je cv naar techniek@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze pagina via