Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Grondwerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103083

Over de functie

Ben jij als grondwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn voor onze opdrachtgever in de regio van Bedum op zoek naar een nieuwe collega ter uitbreiding van het team.
Het grond- en straatwerkbedrijf verricht diverse graaf-, aanleg- en grondwerkzaamheden voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Van het aanleggen en onderhouden van tuinen tot het uitgraven van funderingen en sloopwerkzaamheden.
Daarnaast verzorgt het bedrijf ook het ingraven van gas, water-, electra kabels in samenwerking met installatiebedrijven.

Als grondwerker sta je in de geul om de machinst aanwijzingen te geven wat betreft de ligging van de aanwezige kabels en leidingen. Naast deze werkzaamheden ben je bereid je collega's te ondersteunen met onderstaande werkzaamheden:

> sleuven graven en verdichten
> hoogtes bepalen een laser
> klaar leggen van de zandbaan
> afvlakken en egaliseren
> rioleren
> plaatsen van kolken en putten
> (her) straten

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je beschikt over een geldig VCA-certificaat of bent bereid deze te behalen
> je bent fulltime beschikbaar

Wij bieden je vanuit Abiant een contract en bij goed functioneren behoort een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden.

Je salaris wordt bepaald op basis van cao LEO (38 uur per week) . Afhankelijk van leeftijd en ervaring valt de inschaling tussen €1518,- - €3036,- bruto per 4 weken.

Enthousiast? Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met de Abiant-vestiging in Bedum op 050 319 96 30 of via de email op infobedum@abiant.nl .

Deel deze pagina via