Vacature: Installatiemonteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103109

Over de functie

Ben jij als installatiemonteur op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij zoeken voor onze opdrachtgever ter uitbreiding van het huidig team een fulltime installatiemonteur. Onze opdrachtgever in de Eemsmond regio is een modern installatiebedrijf dat zich richt op installatie, service en onderhoud van CV en airco installaties. Daarnaast ligt het accent van de onderneming op duurzame methoden van warmte- en koude techniek. Hierbij denk je aan zonneboilers, PV-panelen, warmte pompen en kachels in combinatie met de bestaande installaties. Onze opdrachtgever werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven in heel Noord-Nederland. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit van werken, servicegerichtheid en netheid.

Jouw werkzaamheden bestaan uit o.a. gas,- water-, verwarming-, riolering-, dak en alle voorkomende technische installatiewerkzaamheden.

Daarnaast wordt er ook verwacht dat je beschikbaar en bereid bent tot het draaien van storingsdiensten. Kortom, je bent flexibel inzetbaar en fulltime beschikbaar.

Functie-eisen

> je hebt een mbo werk- en denkniveau
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat

Enthousiast? Solliciteer dan gelijk! Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Abiant Bedum via vacture@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via