Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Installatiemonteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103109

Over de functie

Ben jij als installatiemonteur op zoek naar een nieuwe uitdaging en bereid om over te stappen? Wij zoeken voor onze opdrachtgever ter uitbreiding van het huidig team een fulltime installatiemonteur. Onze opdrachtgever in de eemsmond regio is een modern installatiebedrijf dat zich richt op installatie, service en onderhoud van CV en airco installaties. Daarnaast ligt het accent van de onderneming op duurzame methoden van warmte- en koude techniek. Hierbij denk je aan zonneboilers, PV-panelen, warmte pompen en kachels in combinatie met de bestaande installaties. Onze opdrachtgever werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven in heel noord-nederland. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit van werken, servicegerichtheid en netheid.

Jouw werkzaamheden bestaan uit o.a. gas,- water-, verwarming-, riolering-, dak en alle voorkomende technische installatiewerkzaamheden.

Daarnaast wordt er ook verwacht dat je beschikbaar en bereid bent tot het draaien van storingsdiensten.

Functie-eisen

> MBO werk- en denkniveau
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat
> je bent fulltime beschikbaar
> je bent flexibel in werktijden

Enthousiast? Of heb je nog vragen? Twijfel dan niet langer en neem contact op met de Abiant-vestiging in Bedum op 050 319 96 30 of via infobedum@abiant.nl . Solliciteren kan ook via de website www.abiant.nl .

Deel deze pagina via