Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Straatmaker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102206

Over de functie

Werk jij graag in de buitenlucht en ben je een ervaren straatmaker? Dan zoeken wij jou!

Als straatmaker verricht je naast het reguliere straten ook de voorbereidende en bijbehorende werkzaamheden zoals het plaatsen van wegafzettingen en bebording, het verwijderen van oude bestrating, het reinigen van stenen, het uitzetten, aanbrengen, egaliseren en verdichten van het zandbed, en het stellen van banden, putten en kolken en het bewerken van de bestrating met een trilplaat.

De werkzaamheden vinden zowel bij zakelijke als particuliere klanten plaats. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in het Westerkwartier, De Marne (provincie Groningen) en gemeente Noordenveld (provincie Drenthe).

Functie-eisen

Wij vragen relevante werkervaring als straatmaker met eerder genoemde werkzaamheden. Daarnaast beschik je over een representatieve uitstraling, klantvriendelijke en klantbewuste instelling en goede communicatieve vaardigheden. Tevens ben je in het bezit van een geldig VCA-certificaat, rijbewijs B(E) en eigen vervoer

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij de straatmaker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via