Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Voorman groen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Scheemda
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103146

Over de functie

Op zoek naar een functie waarbij je jouw passie voor groen kan combineren met een leidinggevende rol? Zoek dan niet verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Scheemda zoeken wij een voorman in het groen.

Als voorman in de groenvoorziening zorg je voor de dagelijkse aansturing van je team. Hierbij hou je rekening met de planning en het correct uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast zorg je er natuurlijk ook voor dat het team gemotiveerd is en dat zij plezier hebben in het werk. Binnen deze functie, zal je je samen met het team voornamelijk bezighouden met onderhoudswerkzaamheden in de groenvoorziening, zoals: het schoffelen en uitharken van beplantingsvakken, het snoeien van bomen en struiken en het werken met hand gedragen machines zoals een bladblazer, bosmaaier en kettingzaag.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een mbo-4 diploma richting groen
> je hebt minimaal een jaar ervaring als leidinggevende in de groenvoorziening
> je hebt leidinggevende capaciteiten en bent communicatief sterk
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat
> je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B (E is een pre) en eigen vervoer

Spreekt deze vacature als voorman groenvoorziening jou aan? Solliciteer dan gelijk! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie, neem dan gerust contact op met Abiant Scheemda via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via