Vacature: Allround akkerbouwmedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Zuidhorn
  • Rijbewijs T
  • Vacaturenummer 103198

Over de functie

Ben jij een gemotiveerde harde werker met een passie voor de akkerbouw? Dan ben jij wellicht geknipt voor de functie van allround medewerker akkerbouw.

Als allround akkerbouwmedewerker verricht je de jaarlijks terugkerende werkzaamheden zoals ploegen, zaaien, poten, rooien, inschuren, selecteren en sorteren van diverse akkerbouwgewassen (onder andere pootgoed, uien, granen, bieten). Daarnaast behoort ook klein onderhoud aan de machines tot jouw werkzaamheden.

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in Noord-Groningen die er met jou als nieuwe medewerker weer een geslaagd seizoen van wil maken.

Functie-eisen

Je beschikt over relevante werkervaring in de akkerbouw met name in de selectie, hebt kennis van diverse akkerbouwgewassen en bent in het bezit van een geldige spuitlicentie en heftruckcertificaat. Je bent enthousiast, gemotiveerd en leergierig. Je bent flexibel inzetbaar en indien nodig bereid tot overwerken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast heb je (enig) technisch inzicht.

Het betreft een fulltime functie gedurende het hele jaar waarbij uiteindelijk een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Voor vragen en meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44). Voel jij je na het lezen van deze functie als akkerbouw medewerker aangesproken, dan zien we jouw gegevens graag tegemoet.

Deel deze pagina via