Vacature: Ervaren uitvoerder betonwerken

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102840

Over de functie

Weet jij als ervaren uitvoerder het overzicht te houden over verschillende projecten en is het leidinggeven aan een groep jou op het lijf geschreven? Weet jij daarnaast van a tot z alles van betonwerken? Dan is dit de perfecte nieuwe uitdaging voor jou!

Voor een opdrachtgever in Joure zoeken wij een ervaren uitvoerder voor betonwerken zoals; bruggen, tunnels, poldergemalen, rioolwaterzuiveringen.

Wat ga je doen?
Het doel van de functie is het leidinggeven aan de uitvoering van betonwerken. Hierbij draag je zorg voor de coördinatie van de werkzaamheden. Ook draag je de zorg en nazorg voor het maken van offertes en calculaties. Daarbij voer je alle voorbereidende werkzaamheden uit die nodig zijn voor het desbetreffende project ( maken van planningen, aanvragen van offertes, inkoop et cetera).

Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de planning en kwaliteit van de projecten waar je aan werkt, waaronder ook de technische en financiële voortgang valt. Je hebt de vrijheid om te ontdekken waar verbeteringen mogelijk zijn binnen projecten. Verder doe je de inkoop voor en tijdens een project, je huurt materieel en onderaannemers in en je hebt het eigen persoonsgebonden materiaal in beheer.
Tot slot onderhoud je zowel intern als extern contact. Van het informeren van de projectleider of directie over de stand van zaken tot het geven van technisch advies aan opdrachtgevers. Je houdt je bezig met relatiebeheer, maar gaat ook in gesprek met potentiele nieuwe opdrachtgevers.

Waar ga je werken?
Het gaat om een bedrijf dat is gevestigd in Joure en gespecialiseerd is in alle facetten binnen de gww. Je komt te werken in een team van circa 100 medewerkers waarbij een informele sfeer heerst en de lijnen kort zijn. Hierdoor kan er adequaat gecommuniceerd en gereageerd worden.

Het gaat om een functie voor de langere tijd, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot een van de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je hebt een mbo+/hbo-niveau richting gww, bouwkunde of vergelijkbaar
> je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie en branche
> je bent in het bezit van een rijbewijs B-E
> je bent bekend met de milieu- en veiligheidswetgeving en de daarbij behorende administratieve procedures
> je bent in staat om meetwerkzaamheden te verrichten en tekeningen te interpreteren
> je bent sterk in organiseren, flexibel en bent in staat om leiding te geven

Zie jij dit als een mooie volgende stap in jouw carrière? Solliciteer dan gelijk online! Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen? Bel dan gerust naar Grietje Mink, commercieel medewerker binnendienst in Joure, op het nummer 0513 22 70 00.

Deel deze pagina via