Vacature: Tegelzetter

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103293

Over de functie

Ben jij een ervaren tegelzetter die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan is dit misschien wel de baan die je zoekt!

Onze opdrachtgever, gevestigd in Surhuisterveen, is gespecialiseerd in tegels en sanitair en is wegens groei opzoek naar een ervaren tegelzetter. Jij bent een echte vakkracht, die graag met zijn handen werkt. Of het nou grote of kleine projecten zijn, jij bent betrokken bij het gehele proces.
Als ervaren tegelzetter ben je in staat om een toilet of badkamer geheel zelfstandig netjes en strak te betegelen. Je hebt oog voor detail, en zorgt voor het beste resultaat voor de klant. Het gaat veelal om particuliere klanten, daarom is een nette en schone werkwijze van groot belang.

Je werkzaamheden bestaan uit:

> het op maat maken van wand- en vloertegels
> uitvoeren van sloop-, breek- en hakwerk
> het lijmen van wand- en vloertegels
> reparatiewerkzaamheden

Functie-eisen

> je bent klantvriendelijk
> je kunt tekening lezen
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je hebt een goede fysieke gesteldheid

Het betreft een fulltime functie voor langere duur waarbij een contract voor onbepaalde tijd bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort.

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en pas je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct via de website of neem telefonisch contact op met Abiant Surhuisterveen, telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze pagina via