Vacature: Bedrijfsleider akkerbouwbedrijf in Servië

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103268

Over de functie

Op zoek naar een fulltime functie binnen de akkerbouw met veel verantwoordelijkheid, afwisseling en uitdaging in het buitenland? Lees dan snel verder.

Als bedrijfsleider van een groot akkerbouwbedrijf in Servië zorg je ervoor dat dit bedrijf met 10 personeelsleden volop draait. Je hebt de dagelijkse leiding over het bedrijf, zet de lijnen uit en verzorgt samen met het personeel alle jaarlijks terugkerende werkzaamheden zoals ploegen, zaaien, poten, rooien, inschuren, selecteren en sorteren van diverse akkerbouwgewassen.

Het bedrijf bestaat uit circa 750 ha akkerbouwgrond met onder andere 56000 ton eigen graanopslag.
Functie-eisen

Je beschikt over gedegen kennis van en ervaring binnen de akkerbouw en de teelt van diverse gewassen. Daarbij beschik je over leidinggevende capaciteiten en beheers je de Engelse taal goed tot zeer goed. Je bent avontuurlijk ingesteld en ziet deze functie als een enorme uitdaging. Je bent minimaal enkele jaren beschikbaar of bent bereid je definitief te vestigen in Servië.

Het betreft een fulltime, uitdagende functie waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort.

Voor meer informatie of vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek via 0594 51 99 44. Ben jij de kandidaat die deze uitdaging aangaat? Dan komen wij graag in contact met jou.

Deel deze pagina via