Vacature: Montagemedewerker speeltoestellen

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103294

Over de functie

Vind jij het ook belangrijk dat kinderen veilig kunnen spelen? Dan kun jij je steentje bijdragen als montagemedewerker speeltoestellen.

Als montagemedewerker zorg je er voor dat speeltoestellen op de juiste wijze worden gemonteerd en geïnstalleerd zodat de kinderen conform de wettelijke voorschriften veilig en vooral met veel plezier kunnen spelen. Daarbij pak je ook de bijbehorende werkzaamheden zoals (her)straten en opruimen op.

Onze opdrachtgever heeft de nodige kennis en expertise om een gedegen advies te geven en speeltoestellen door heel Nederland conform de meest recente veiligheidseisen te plaatsen.

Functie-eisen

Je hebt ervaring als montagemedewerker, beschikt over technisch inzicht en bent bij voorkeur in het bezit van een geldig VCA-certificaat. Je beschikt over een flexibele instelling en je bent daar waar nodig bereid om langer te werken. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent in het bezit van rijbewijs BE en eigen vervoer.

Het betreft een functie waarbij de uren in overleg zullen worden vastgesteld. Een contract voor langere duur behoort tot de mogelijkheden.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44). Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Dan komen wij graag in contact met jou.

Over het bedrijf


Deel deze pagina via